utorok 18. februára 2014

Hubový perkelt s kolienkami



2 – 3 porcie
30 minút
 

Budeme potrebovať:
400 g húb (200 g hlivy + 200g šampiňónov)
cibuľa
mletá červená paprika
100 – 150 ml ryžovej smotany
hrsť mrazeného hrášku
kolienka
olej
voda
soľ





Postup:
Kolienka alebo inú cestovinu uvaríme podľa návodu.
Šampiňóny nakrájame na kocky a hlivu na pásiky. Opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu na oleji a po 3 minútach pridáme aj huby. Restujeme 5 minút, posolíme, pridáme polievkovú lyžicu červenej papriky a zalejeme trochou vody. Dusíme približne 10 minút, potom pridáme ryžovú smotanu, premiešame, pridáme mrazený hrášok a varíme 5 až 7 minút. Podľa potreby dosolíme a podávame s kolienkami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára